Turisme, kultur og fritid

Turisme, kultur og fritid

Turisme, kultur og fritid

På erhvervstemaet Turisme, kultur og fritid oplever du, hvordan det er at arbejde inden for turisme.

På erhvervstemaet Turisme, kultur og fritid finder du ud af, hvordan det er at arbejde i turistbranchen. Uddannelsen er for dig, der har lyst til at arbejde med kultur, turisme, sprog, kost, bevægelse og oplevelser.

Du skal derfor lære om:

  • Hotel og restaurant
  • Natur og udendørsaktiviteter
  • Vedligehold og servicefag
  • TV og underholdning
  • Events, kulturelle tilbud og aktiviteter for turister
  • Sport og wellness

Du får i løbet af uddannelsen også hjælp til at søge erhvervstræningsplads, da du under en del af uddannelsen skal i erhvervstræning i en virksomhed.

Når man arbejde med turisme, er det vigtigt, at man kan tale engelsk. Derfor er engelsk en naturlig del af uddannelsen.

Introforløb

De første 4 uger på KUU består af et introforløb. Her skal du lære dine nye kammerater, din kontaktlærer og andre lærere at kende. Sammen med en vejleder skal du også finde ud af, hvilket erhvervstema du vil vælge.

Vi planlægger dit forløb

Under introforløbet skal du også have lavet det, der hedder en forløbsplan. En forløbsplan er en oversigt over, hvad du har lavet indtil nu (uddannelse, job, praktik m.m.) og hvad du vil have ud af at gå på KUU. En del af forløbsplanen handler om at se på dine kompetencer – måske har du brug for ekstra dansk eller matematik som en del af din KUU.

Læs mere

I menuen til højre finder du flere informationer om uddannelsen Turisme, kultur og fritid på den kombinerede ungdomsuddannelse.

Nyheder

KONTAKT / INFO

KONTAKT / INFO

Kronborgvej 119
7700 Thisted
Tlf. nr.: 99 19 19 19
info@kuuno.dk

Din vej ind

Har du brug for hjælp til at finde din vej ind på den kombinerede ungdomsuddannelse? Her finder du info om, hvilke erhvervstemaer der findes i dit nærområde.

Find en skole nær dig

For virksomheder

Har I tid, lyst og overskud til at hjælpe et ungt menneske med at finde den rette "erhvervshylde", få de rette kompetencer og opleve succes, der giver mod på mere?

Læs mere