Pædagogik og sundhed

Pædagogik og sundhed

Pædagogik og sundhed

På erhvervstemaet Pædagogik og sundhed finder du ud af, hvad det vil sige at arbejde med børn og ældre mennesker, som har brug for din omsorg.

På erhvervstemaet Pædagogik og sundhed arbejder vi med mennesker og hvordan man yder omsorg til dem, der har brug for det.

Du skal derfor lære om:

  • Pædagogik og børn
  • Leg, læring og kreativitet
  • Psykologi
  • Sundhed, kost og ernæring
  • Pleje af ældre og handicappede

Du får i løbet af uddannelsen også hjælp til at søge erhvervstræningsplads, da du under en del af uddannelsen skal i erhvervstræning i en virksomhed.

Introforløb

De første 4 uger på KUU består af et introforløb. Her skal du lære dine nye kammerater, din kontaktlærer og andre lærere at kende. Sammen med en vejleder skal du også finde ud af, hvilket erhvervstema du vil vælge.

Vi planlægger dit forløb

Under introforløbet skal du også have lavet det, der hedder en forløbsplan. En forløbsplan er en oversigt over, hvad du har lavet indtil nu (uddannelse, job, praktik m.m.) og hvad du vil have ud af at gå på KUU. En del af forløbsplanen handler om at se på dine kompetencer – måske har du brug for ekstra dansk eller matematik som en del af din KUU.

Læs mere

I menuen til højre finder du flere informationer om uddannelsen Pædagogik og sundhed på den kombinerede ungdomsuddannelse.

 

Nyheder

KONTAKT / INFO

KONTAKT / INFO

Kronborgvej 119
7700 Thisted
Tlf. nr.: 99 19 19 19
info@kuuno.dk

Din vej ind

Har du brug for hjælp til at finde din vej ind på den kombinerede ungdomsuddannelse? Her finder du info om, hvilke erhvervstemaer der findes i dit nærområde.

Find en skole nær dig

For virksomheder

Har I tid, lyst og overskud til at hjælpe et ungt menneske med at finde den rette "erhvervshylde", få de rette kompetencer og opleve succes, der giver mod på mere?

Læs mere