Handel og service

Handel og service

Handel og service

På erhvervstemaet Handel og service finder du ud af, hvad det vil sige at arbejde i butik.

På erhvervstemaet Handel og service skal du primært lære, hvad det vil sige at arbejde i en butik. Du skal derfor lære om:

  • Kundeekspedition
  • Vareeksponering
  • Kundetyper og butiksindretning
  • Vareregistrering
  • Markedsføring
  • Økonomi
  • Dekoration

Du får i løbet af uddannelsen også hjælp til at søge erhvervstræningsplads, da du under en del af uddannelsen skal i erhvervstræning i en virksomhed.

På nogle af skolerne findes der en elevbutik, kaldet Stop2Shop. Det er en fysisk butik, hvor du og dine holdkammerater kan øve sig i at stå butik. Her vil du fx lære om dekoration, kundebetjening, kasseopgørelse m.m.

Introforløb

De første 4 uger på KUU består af et introforløb. Her skal du lære dine nye kammerater, din kontaktlærer og andre lærere at kende. Sammen med en vejleder skal du også finde ud af, hvilket erhvervstema du vil vælge.

Vi planlægger dit forløb

Under introforløbet skal du også have lavet det, der hedder en forløbsplan. En forløbsplan er en oversigt over, hvad du har lavet indtil nu (uddannelse, job, praktik m.m.) og hvad du vil have ud af at gå på KUU. En del af forløbsplanen handler om at se på dine kompetencer – måske har du brug for ekstra dansk eller matematik som en del af din KUU.

Læs mere

I menuen til højre finder du flere informationer om uddannelsen Handel og service på den kombinerede ungdomsuddannelse.

Nyheder

KONTAKT / INFO

KONTAKT / INFO

Kronborgvej 119
7700 Thisted
Tlf. nr.: 99 19 19 19
info@kuuno.dk

Din vej ind

Har du brug for hjælp til at finde din vej ind på den kombinerede ungdomsuddannelse? Her finder du info om, hvilke erhvervstemaer der findes i dit nærområde.

Find en skole nær dig

For virksomheder

Har I tid, lyst og overskud til at hjælpe et ungt menneske med at finde den rette "erhvervshylde", få de rette kompetencer og opleve succes, der giver mod på mere?

Læs mere