Det blå Danmark

Det blå Danmark

Det blå Danmark

På Det blå Danmark kan du kombinere din interesse for skibe og sejlads med sprog, teknik og service.

På erhvervstemaet Det blå Danmark møder du de forskellige erhverv, inden for det maritime område. Du kommer til at opleve på første hånd, hvad det vil sige at arbejde i virksomheder, som på den ene eller anden måde er tilknyttet skibsfarten og havet omkring os.

På erhvervstemaet Det blå Danmark skal du primært lære, hvad det vil sige at arbejde inden for det maritime erhvervsområde.

Du skal derfor lære om:

  • Maritime håndværk
  • Sikkerhed
  • Havnens servicefag
  • Maritim kommunikation
  • Shipping og havnearbejde

Du får i løbet af uddannelsen også hjælp til at søge erhvervstræningsplads, da du under en del af uddannelsen skal i erhvervstræning i en virksomhed.

Introforløbet på KUU

De første 4 uger på KUU består af et introforløb. Her skal du lære dine nye kammerater, din kontaktlærer og andre lærere at kende. Sammen med en vejleder skal du også finde ud af, hvilket erhvervstema du vil vælge.

Vi planlægger dit forløb

Under introforløbet skal du også have lavet det, der hedder en forløbsplan. En forløbsplan er en oversigt over, hvad du har lavet indtil nu (uddannelse, job, praktik m.m.) og hvad du vil have ud af at gå på KUU. En del af forløbsplanen handler om at se på dine kompetencer – måske har du brug for ekstra dansk eller matematik som en del af din KUU.

Læs mere

I menuen til højre finder du flere informationer om uddannelsen Det blå Danmark på den kombinerede ungdomsuddannelse.

KONTAKT / INFO

KONTAKT / INFO

Kronborgvej 119
7700 Thisted
Tlf. nr.: 99 19 19 19
info@kuuno.dk

Din vej ind

Har du brug for hjælp til at finde din vej ind på den kombinerede ungdomsuddannelse? Her finder du info om, hvilke erhvervstemaer der findes i dit nærområde.

Find en skole nær dig

For virksomheder

Har I tid, lyst og overskud til at hjælpe et ungt menneske med at finde den rette "erhvervshylde", få de rette kompetencer og opleve succes, der giver mod på mere?

Læs mere