Byggeri

Byggeri

Byggeri

På erhvervstemaet byggeri oplever du, hvordan det er at arbejde inden for fagområdet byggri

På erhvervstemaet Byggeri finder du ud af, hvordan det er at arbejde i byggebranchen. Uddannelsen er for dig, som i højre grad har lyst til at arbejde med dine hænder.

  • Undervisning der giver mening. Vi planlægger al vores undervisning i fagene dansk, matematik, samfundsfag, digital dannelse, erhvervslære, arbejdspladslære og samarbejdslære helhedsorienteret. Det vil sige at vi altid arbejder tværfagligt og praksisnært.

  • Undervisere og kontaktlærer som kun har fokus på dig som eleverne på KUU.

  • Portfolio. Vi bruger portfolio til at samle dine værker. Det visualiserer din læring for dig, hvor i gennem ser din udvikling.

  • Praksisnært undervisningsmiljø. Du som elev på KUU-byg vil have klasseværelse i byggeriafdelingen og du vil have din daglige gang i klasseværelser og på værkstederne (murer, tømrer, elektriker og struktør). Som et led i undervisningen vil du få en hverdag, hvor de i højere grad skal bruge din fysik, kreativitet og din samarbejdsevner og på den måde få grundlæggende faglig viden og kendskab til arbejdsmetoder inden for de forskellige erhverv.

  • Erhvervstræning i relevante virksomheder

Introforløb

De første 4 uger på KUU består af et introforløb. Her skal du lære dine nye kammerater, din kontaktlærer og andre lærere at kende. Sammen med en vejleder skal du også finde ud af, hvilket erhvervstema du vil vælge.

Vi planlægger dit forløb

Under introforløbet skal du også have lavet det, der hedder en forløbsplan. En forløbsplan er en oversigt over, hvad du har lavet indtil nu (uddannelse, job, praktik m.m.) og hvad du vil have ud af at gå på KUU. En del af forløbsplanen handler om at se på dine kompetencer – måske har du brug for ekstra dansk eller matematik som en del af din KUU.

 

 

Nyheder

KONTAKT / INFO

KONTAKT / INFO

Kronborgvej 119
7700 Thisted
Tlf. nr.: 99 19 19 19
info@kuuno.dk

Din vej ind

Har du brug for hjælp til at finde din vej ind på den kombinerede ungdomsuddannelse? Her finder du info om, hvilke erhvervstemaer der findes i dit nærområde.

Find en skole nær dig

For virksomheder

Har I tid, lyst og overskud til at hjælpe et ungt menneske med at finde den rette "erhvervshylde", få de rette kompetencer og opleve succes, der giver mod på mere?

Læs mere